Nato

Getting low score on high end GPU

Recommended Posts

Hello, I am currently running Microsoft Windows 10 Home, AMD FX-9370 Eight-Core running at 1.36GHz, 16 GB of ram, and a NVIDIA GeForce GTX 1070. I had windows 7 for a long time and decided to finally upgrade to Windows 10. Once i upgraded I deleted all the old drivers and installed the new ones. But i have been getting low scores.

Here are my scores: https://novabench.com/view/1216900

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here: 

29/03/2017 15:30:14
Microsoft Windows 7 Ultimate
Intel Core i76700K 4.00GHz @ 4006 MHz
Graphics Card: NVIDIA TITAN X (Pascal)

32688 MB System RAM (Score: 304)
- RAM Speed: 17150 MB/s

CPU Tests (Score: 1012)
- Floating Point Operations/Second: 207546856
- Integer Operations/Second: 1427937240
- MD5 Hashes Generated/Second: 1684561

Graphics Tests (Score: 835)
- 3D Frames Per Second: 2199

Hardware Tests (Score: 32)
- Primary Partition Capacity: 218 GB
- Drive Write Speed: 153 MB/s

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have the same low score.  I am running Nvidia GeForce 1060 with 6GB.  My score was 640!  I also have my card overclocked using the

MSI AFterburner.  I will continue to see if I can figure this out.  I might take my card out and see if there is dust ect clogging up the fan

...but I doubt it.

Edited by ghopper150
misspelled word

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having same issue, upgraded motherboard, cpu and ram, reinstalled windows 10 and drivers, old gtx 1070 score was 1194 non overclock, now it shows around 850, tried reinstalling drivers but no luck, any ideas?? 

Old score :

https://novabench.com/view/1597911

New score :

https://novabench.com/view/1605298

Edited by Overclocked

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/25/2018 at 4:23 PM, Overclocked said:

Having same issue, upgraded motherboard, cpu and ram, reinstalled windows 10 and drivers, old gtx 1070 score was 1194 non overclock, now it shows around 850, tried reinstalling drivers but no luck, any ideas?? 

Old score :

https://novabench.com/view/1597911

New score :

https://novabench.com/view/1605298

it's acting like the drivers need reinstalling and on Vsync is on in the Nvidia control panel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now