Wheeljacked9311

Novabench Users
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Wheeljacked9311

  • Rank

Country

  • Country
    United States
  1. Thanks for your reply, I've been testing each GPU separately after updating the bios yielded no results. During all of the benchmarks I tried in MSI Kombustor the FPS remained at around 79-82, regardless of settings and resolution. Also, while benchmarking, the usage remained under 50%
  2. Is it possible that this is the result of a faulty power supply? It was purchased refurbished from Microcenter.
  3. This is what GPU-Z showed halfway through Heaven 3D Ultra benchmark. One screenshot for each GPU
  4. Thanks for the reply, The PSU is a Corsair AX760, and I am using the cables that split 8 pin from the psu to 6+2 and 6 pin to plug into the GPU. I have attached pictures of my current cable situation.
  5. Hello I am using two GTX 970 ssc in sli and whenever I run the novabench gpu benchmark I get a very low score of 22 and fps of 77. The results are exactly the same whether the resolution is 1600 x 900, 1280 x 720, and 5050 x 900. I also get very low fps in games where I should be able to get at least 60, such as in GTA 5 where the fps dips to under 30 regardless of resolution and/or graphics settings. 5/30/2016 10:11:08 PM Microsoft Windows 8.1 Intel Core i74790K 4.00GHz @ 4079 MHz Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970 16327 MB System RAM (Score: 267) - RAM Speed: 18069 MB/s CPU Tests (Score: 924) - Floating Point Operations/Second: 207480480 - Integer Operations/Second: 1144146840 - MD5 Hashes Generated/Second: 1600355 Graphics Tests (Score: 22) - 3D Frames Per Second: 77 Hardware Tests (Score: 42) - Primary Partition Capacity: 223 GB - Drive Write Speed: 265 MB/s Thanks for any help.